Nyhedsbrev
Specificer din søgning
Størrelse v
Køn v
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 25 41 62 98

Send os en e-mail
indsamling.dk
Der er 13 varer.

Her finder du børnetøj fra Christina Rohde.

Vi Små har et stort udvalg af børnetøj fra Christina Rohde fra 0-8 år.

Kollektioner er altid præget af smukke mønstre, skæve detaljer og gennemtænkt stilarter.

Christina Rohde
 laver tøj til børn, så de kan løbe, hoppe og mest af alt, have det sjovt - og stadig være smarte.

Underkategorier
 • Christina Rohde Accessories
  Her finder du skønne accessories fra Christina Rohde.Lækre Accessories fra Christina Rohde er nogle gode gaveideer eller blot til at forkæle dig selv eller en du holder af.De lækre accessories består af makeup punge, hårbånd og tørklæder, der kan bruges af både voksne og børn.
 • Christina Rohde bluser
  Her finder du et stort og bredt udvalg af bluser fra Christina Rohde. Du finder sweatshirts til de cool piger. Toppe hvis det skal være lidt mere feminint og t-shirts i sølv og guld.En Christina Rohde cardigan er næsten et must have i gardaroben, da den kan passe til alt. Det er kun fantastien der sætter grænser når der shoppes Christina Rohde tøj til børn
 • Christina Rohde bukser
  Her finder du et lækkert udvalg af bukser fra Christina Rohde.Christina Rohde er god til at forene det rå med det feminine og det ses tydeligt på hendes valg af designs på bukser.Bukser til baby og børn må gerne være seje og stadig have plads til sjov og leg, og dette formår Christina Rohde at kombinere, også på hendes bukser.
 • Christina Rohde kjoler
  Her finder du et bredt og meget fint udvalg af kjoler fra Christina Rohde.Christina Rohde laver kjoler til piger som vil være smarte men samtidig også vil have plads til leg. Det afspejler sig i hendes kollektioner der både er seje, feminine og praktiske.Kjoler fra Christina Rohde er i super god kvalitet og holder vask efter vask.
 • Christina Rohde leggins
  Her finder du de skønneste leggins fra Christina Rohde.Christina Rohde super god til at lave de smukkeste leggins til børn lige fra print til guld eller sølv. Samtidig laver hun også rå leggins, hvor du kan sammensætte de fineste bluser til. Et par Christina Rohde leggins er næsten et must have i gardaroben.
 • Christina Rohde udsalg
  Spar op til 40-50 % på Christina Rohde udsalg.  Her finder du børnetøj med 40-50% i besparelse.
 • Christina Rohde shorts
  Her finder du shorts fra Christina Rohde.Shorts til børn fra Christina Rohde er lavet med stil og det feminine for øje. Der er gode detaljer på de smukke shorts, hvad enten det er shorts med liberty bånd, shorts med mønster af blomster eller blot shorts i liberty stof.Kort fortalt et par Christina Rohde shorts kan man bruge hele året rundt.